Szedjen Ginkgo Bilobát  szellemi frissességért!

Reggeliző por zabpehellyel, tejsavó-fehérjével és édesítőkkel. Magas a fehérjetartalma, ami hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez vagy fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.

Kiszerelés: 700g

A termék ára: 2 790 Ft

Egységár: 3 986 Ft / kg

Scitec Nutrition Protein Breakfast brownie-csoki

Reggeliző por zabpehellyel, tejsavó-fehérjével és édesítőkkel. Magas a fehérjetartalma, ami hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez vagy fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.

Átalakítottuk a klasszikus zabkását, fantasztikus ízesítéssel és hozzáadott extra fehérje forrással. A tejsavófehérje teljes emésztési folyamata nem tart tovább másfél óránál, ami azt jelenti, hogy nagyon gyorsan hasznosul, táplálja a testet, míg a népszerű, alacsony vércukor indexű zabpehely hosszan tartó, lassan felszabaduló energiatartalékot biztosít.

Felhasználása: Keverjen össze 1 adag (100 g – 2 ¼ adagolókanál) Protein Breakfast port 150 ml (forró vagy hideg) vízzel. Erősen rázza össze a megfelelő állag eléréséig. Ha puhább állagúra szeretné készíteni, hagyja 1-2 percig a folyadékban, de ha ropogósan szereti, akkor rögtön fogyassza el. Fogyassza lehetőleg reggel vagy a nap folyamán az étkezés részeként.

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Ízek: Eper, Csokoládé-brownie, Banán.

Tápanyagtartalom 1 adagban: 100 g (2 ¼ adagolókanál)

  • Energia 1534 kJ
  • Szénhidrát 44 g
    amelyből cukrok 8.6 g
  • Zsír 9.7 g
  • Fehérje 26 g
  • Só 0.67 g

Összetevők:

Csokoládé-brownie: Zabliszt 60% (glutén), tejsavófehérje-koncentrátum (emulgeálószer: szójalecitin), zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor (10-12%), aromák: brownie, csokoládé; sűrítőanyag: xantángumi; ízfokozó: glicin; nátrium-klorid, színezék: céklavörös; édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám-K

Eper: Zabliszt 60% (glutén), tejsavófehérje-koncentrátum (emulgeálószer: szójalecitin), zsíros tejpor, aromák: eper, vanília; liofilizált eperdarabok, joghurt por (tej), sűrítőanyag: xantángumi; ízfokozó: glicin; nátrium-klorid, színezék: céklavörös; édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám-K

Banán: Zabliszt 60%, tejsavófehérje-koncentrátumok (emulgeálószer: szójalecitin), zsíros tejpor, aromák: banán, vanília; joghurt por (tej), sűrítőanyag: xantángumi; ízfokozó: glicin, nátrium-klorid, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám-K.

Fehérje, protein ismertető

Tudományos kutatások igazolták, hogy a sportolók és az aktívabb életmódot élők fehérje szükséglete nagyobb az átlagosnál, és ezt a szükségletet étrend-kiegészítők formájában lehet eredményesen pótolni. Fehérje szükséges szervezetünk számára az új izomszövetek létrehozásához és a regenerációhoz is. Fehérje nélkül nincs izomépítés és fenntartás. A fehérje étrend-kiegészítők ma már elterjedt és biztonságos alternatívája a fehérjedús étkezésnek. A különböző protein poroknak emellett más kedvező hatása is van, antioxidáns hatásúak, gátolják a rákos sejtek szaporodását, speciális összetevőin keresztül gyorsítják az anyagcserét, így kiválóan alkalmas fogyókúra alatti használatra. A tejsavóban található immunoglobulinok kedvező hatással vannak az immunrendszerre, ezáltal védenek a gyulladásos betegségekkel szemben is.

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Fontos információk az étrend-kiegészítők vásárlásával kapcsolatban »»»

Cukorbeteg? Magas a koleszterin szintje? Fogyasszon fahéjat!

Cukorbeteg? Magas a koleszterin szintje? Fogyasszon fahéjat!

A fahéj természetes hatóanyagaival csökkenti a magas vércukorszintet, a káros koleszterint, gyorsítja az anyagcserét, és a gombás fertőzéseket is kezeli.

Miért érdemes lenmagot fogyasztani?

Miért érdemes lenmagot fogyasztani?

A lenmag az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó tápanyagforrás, amely tökéletesen helyettesítheti az omega-3-zsírsavakban szintén gazdag halféléket.

Omega-3 zsírsav a szív és az agy védelmezője

Omega-3 zsírsav a szív és az agy védelmezője

Az esszenciális zsírsavak javítják az agy, a szív és a hormonháztartás működését, erősítik a csontokat, lassítják az ízületek kopását és csökkentik a rák kialakulásának lehetőségét.

Készüljön fel a télre!